Top 40 legújabb link > Üvegfestés - wyw.hu

Tartalom:

uvegfestes.wyw.hu

Katalin galériája
Katalin galériája
http://katka35.gportal.hu/gindex.php?pg=2935516

Gábor Katalin üvegfestés galériája, rengeteg témában adhat ötleteket: állatok, tetoválás minták, virágok, gyerekeknek, csendélet, mandalák...stb.

katka35.gportal.hu
Ólomüveg Laura - Egyedi ólomüveg
Ólomüveg Laura - Egyedi ólomüveg
http://www.lauraolomuveg.com/

Ludvig Laura vagyok, egyedi ólomüveg tervezésével és készítésével foglalkozom. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, kérjen tervet, vagy árajánlatot elérhetőségeim valamelyikén.

www.lauraolomuveg.com
Domi Glass - ólomüvegezés, üvegfestés, tiffany
Domi Glass - ólomüvegezés, üvegfestés, tiffany
http://www.domiglass.hu

Klasszikus ólomüvegezéssel, üvegfestéssel, valamint egyedi lámpák és különféle üvegtárgyak tervezésével és készítésével foglalkozom. Budapesten és az ország egész területén vállalom az alábbi üvegmunkák minőségi, gyors, precíz elkészítését mérettől és bonyolultságtól függően rövid határidőn belül: ablakok, bejárati és beltéri ajtók, bútorüvegek, üvegfalak, térelválasztók, téli kertek, lámpák, tükrök, mécses tartók, karácsonyi díszek, ablak függők és egyéb ajándéktárgyak.

www.domiglass.hu
Ólomüveg készítés | olomuveg.hu
Ólomüveg készítés | olomuveg.hu
http://olomuveg.hu/

A hagyományos és Tiffany technikával készült ólomüveg lakásunk ékszere. 1990 óta foglalkozunk Tiffany üveg készítéssel, mely a lépcsőfordulók, ajtók és ablakok esztétikus kiegészítője. Bármely nagyságú felület díszíthető egyedi tervezésű, motívumokkal, melyek már hőszigetelő üvegekbe is beépíthetőek. Mára már a belső tér dizájnját is jelentős mértékben meghatározhatja a tetszés, illetve a megrendelő ízlése szerinti mintázattal ellátott Tiffany lámpa, mely a modern lakberendezés egyik közkedvelt eszköze. Cégünk az Ön igényeihez alkalmazkodva készíti el a legmegfelelőbb egyedi, kézzel készített dekorációs elemket melyek még kellemesebbé teszik majd otthonát. Forduljon hozzánk bizalommal!

olomuveg.hu
Üvegfestő Színkeverési Kisokos
Üvegfestő Színkeverési Kisokos
http://www.uvegrekattanva.hu/tudasanyag

Az Üvegfestés Színkeverési Kisokosát azzal a céllal készítettem, hogy segítsem a kezdők botladozásait azon az úton, amin egy igazi szenvedéllyé váló új technikával, új hobbival lehetnek gazdagabbak. Az üvegfestés varázslatos világa mindenki számára elérhető alkotó "lelki wellness".

www.uvegrekattanva.hu
Üvegképek rendelésre is
Üvegképek rendelésre is
http://www.uvegkep.hu

Antik és modern stílusú üvegképek, rendelésre is. Speciális technológia, mely gyönyörű nyomatot eredményez, mindezt elfogadható áron. Ha nem talál a kínálatban, Önnek tetsző képet, akkor valósítsa meg elképzelését! Töltse fel megfelelő méretben és felbontásban kedvenc képét, mi elkészítjük! várjuk látogatását!

www.uvegkep.hu
Ólomüveg ablak - Dorozsmai Üveg Stúdió
Ólomüveg ablak - Dorozsmai Üveg Stúdió
http://www.dorozsmaiolomuveg.hu/olomuveg-ajtok-es-ablakok

Az ólomüveg stílust kölcsönöz, különleges mintákkal és színekkel tölti meg otthonát. Az üvegeken áteső fényjáték minden napszakban más és más, színei életre keltik a teret. Klasszikus és modern enteriőrbe is egyaránt alkalmazható. A megrendelőknek lehetőségük van színes fotók és prospektusok segítségével kiválasztani a kívánt mintát. A munkát minden esetben helyszíni felmérés és méretarányos színes tervkészítés előzi meg. Az elkészült munkák beépítését is vállaljuk.

www.dorozsmaiolomuveg.hu
Tiffany üveg ajándék, dísztárgyak
Tiffany üveg ajándék, dísztárgyak
http://www.pemarinuveg.ucoz.hu

Cégünk egy családi vállalkozásból alakult, egyedi saját stílusú tiffany üveg ajándéktárgyakat alkotunk, tervezünk. Minden termékünk kézzel készül, nagy precízséget fordítunk a mintáink megtervezésére és kivitelezésére. Üvegeink színezését is mi magunk festjük úgy, mint a mintáinkat. Próbálunk tárgyainkkal minden korosztály igényét, stílusát megalkotni, hogy minél több otthon díszeivé váljanak. De ügyelünk arra is , hogy ne csak díszként ékesítse a lakást, hanem használati tárgyként is funkcionáljanak. Egyedi felkéréseket is szívesen vállalunk. Termékeink részére egy olyan piacot keresünk, ahol elfogadják és megbecsülik a kézművesség szépségét.

www.pemarinuveg.ucoz.hu
Egyedi üveg ajándékok, dísztárgyak
Egyedi üveg ajándékok, dísztárgyak
http://www.dorozsmaiolomuveg.hu/egyedi-uveg-ajandektargyak

Sokszor nem tudja mit ajándékozzon szeretteinek, barátainak, ismerőseinek? Unja már a kommersz ajándékokat és valami maradandóval szeretné meglepni Őket?  Íme egy remek ötlet: ajándékozzon egyedi készítésű dísztárgyakat! Bár milyen alkalomról is legyen szó (születésnap, házassági évforduló, ballagás, búcsúztató...), mindent az Ön igényei és elképzelései szerint készítünk el!  Az ékszerdoboztól az ablak díszig, a faliórától a "Tiffany üveggel" keretezett tükörig nálunk mindet megtalál. Amennyiben valami különlegeset szeretne, ajándékozzon Tiffany lámpát, mely igazán értékes, maradandó ajándék!  Ha esetleg nem tudja eldönteni, mit válasszon, vásárlási utalvány is váltható nálunk!

www.dorozsmaiolomuveg.hu
Üvegfestő kulisszatitkok - mindent az üvegfestésről
Üvegfestő kulisszatitkok - mindent az üvegfestésről
http://www.uvegrekattanva.hu

Üvegfestő tanoda: az üvegfestés technikájáról mindenkinek. Üvegfestés gyakorlata a-tól z-ig, kezdő kreatívoknak és haladó üvegfestőknek egyaránt: hasznos fortélyok, ajándék készítési tippek, üvegfestő ötletek, hogyan csináld útmutatók. Üvegfestő kulisszatitkok és minden ami üveg. Üveg díszítés, -festés, újrahasznosítás, üvegdekorációk és üveg ajándékok készítése. Jómagam 10 éve festek, ez idő alatt összegyűjtött tapasztalatimat osztom meg az üvegfestés iránt érdeklődőkkel ezen az oldalon.

www.uvegrekattanva.hu
Rozetta díszüvegezés
Rozetta díszüvegezés
http://www.rozettastudio.hu/

A Rozetta Üvegstúdió Bt. közel 20 éves tapasztalattal és rengeteg kiváló referenciával rendelkezik. A legkisebb üvegajándékoktól kezdve a hatalmas üvegtetőig bármit elkészítünk, ami üvegből van. Az alkalmazott technikáink között megtalálható a rézfóliás(Tiffany) üvegezés, az üvegfestés, az ólomüvegezés, olvasztás és a rogyasztás is.

www.rozettastudio.hu
Ólomüveg Tiffany Tűzzománc
Ólomüveg Tiffany Tűzzománc
http://www.sooscsilla.com

A szabványos nyílászárók hangulatát kiválóan feldobhatja egyedi ólomüveg ablak és ajtóbetéteimmel, melyeket az Ön elképzelései alapján készítek el. Az ólomüveg hangulatának kiegészítéséhez nagyszerű lehetőség a stílusos Tiffany lámpa, az összhatás teljessé tételéről pedig tűzzománc képekkel gondoskodhat.

www.sooscsilla.com
Tiffany lámpák elkészítése rövid határidővel
Tiffany lámpák elkészítése rövid határidővel
http://www.tiffany-lampak.hu/

Tiffany lámpák elkészítése egyéni ízlés szerint rövid határidővel, bármilyen alkalomra nagyszerű ajándék.

www.tiffany-lampak.hu
Üvegfesték
Üvegfesték
http://1jatekbolt.hu/jatekok/uvegfestek

A legtalálékonyabb és legsajátosabb dolog otthonunk szebbé tételére az üvegfesték. Akármilyen méretűt, színűt, alakút, fajtájút készíthetünk, így a lehetőségek száma számtalan. Nemcsak nekünk, hanem a gyerekeknek is remek időtöltés, nem mellesleg pedig fejleszti a kreativitásukat. Egy-egy ünnepkor, vagy a hétköznapok megszínesítésére is alkalmas az üvegmatrica. Ha Önt is sikerült meggyőztük, jöjjön el webshopunkba, és nézelődjön a különböző üvegfestékeink közül!

1jatekbolt.hu
Üvegfestő otthona és alkotótere - Lakberendező szemmel
Üvegfestő otthona és alkotótere - Lakberendező szemmel
http://szentlak.blogspot.com/2010/11/muveszi-otthonok-es-alkototerek-tarlata ...

Művészi otthonokba bekukkantó cikksorozat egyik érdekessége a Csupor Ágnes üvegfestőről készült képes írás. Megkapó az a sokszínűség, amely otthonát és alkotásait jellemzi.

szentlak.blogspot.com
Könyv-könyvek.hu - Üvegfestés
Könyv-könyvek.hu - Üvegfestés
http://www.konyv-konyvek.hu/search_clicked=1&search_type=1&search=üvegfestés

Az oldalon a Könyv-könyvek.hu webáruház üvegfestéssel foglalkozó könyveinek választéka várja a vásárlókat. Néhány könyv a tartalomból: Karácsonyi üvegfestés, Üvegfestés - Tengeri minták, Üvegfestés - Vidám, színes minták...

www.konyv-konyvek.hu
Kifestő 24
Kifestő 24
http://www.kifesto24.hu/

Kiszínezhetsz több mint 3500 oldalt a Kifestő24.hu oldalon. A gyereked online szinező könyve.

www.kifesto24.hu
Üvegfestők klub
Üvegfestők klub
http://uvegfestok.network.hu/

Az oldalon találsz fórumokat, képeket, videókat, mintákat, mindent ami csak az üvegfestéssel kapcsolatos.

uvegfestok.network.hu
Minták, sablonok adatbázisa
Minták, sablonok adatbázisa
http://hzssoft.hu/index.php?act=wp_patt

Minták, sablonok folyamatosan bővülő adatbázisa kategóriaválasztással (felnőtteknek és gyerekeknek is)

hzssoft.hu
Üvegezés, Üveges - Joó és Joó Kft.
Üvegezés, Üveges - Joó és Joó Kft.
http://www.uveg3d.hu

Üvegezés, Üveges - Joó és Joó Kft. Üvegezés gyorsan, olcsón, kiváló minőségben! 1163 Budapest Thököly u 9. Tel: 06 30 / 325 9102 - Ajtók, Ablakok, Kirakatok üvegezése - Üvegek, Tükrök méretre vágása és beépítése - Bútorok, Ajtók, Válaszfalak, Vitrinek üvegezése színes sík, savmart és katedrál üvegekkel - Üvegek és Tükrök élcsiszolása, fazettázása - Hőszigetelt Thermopán üvegek gyártása és beépítése - Korlátok, tetők válaszfalak üvegezése, huzalhálós (drót) biztonsági üvegekkel - Biztonsági üvegezés Ragasztott és Edzett üvegekkel - Akvárium, Terrárium és Üveg bútorok gyártása, ragasztása - Üvegek Hő-, fény- és biztonsági fóliázása - Képkeretezés - Biztosított lakások, épületek üvegezése - Üvegezési munkák rövid határidővel, akár azonnali kiszállással is vállaljuk

www.uveg3d.hu
Neoart - Művészeti és grafikai kellékek
Neoart - Művészeti és grafikai kellékek
http://neoart.hu/

A NEOART Kft. több csúcsminőségű alapanyagot, kellékeket gyártó híres európai és amerikai cég magyarországi képviselője, "IMPORTŐRE" Termékeink kínálata két részre osztható: 1. Művészeti-, grafikai alapanyagok, retuspisztolyok és kiegészítőik. 2. Kreatív és hobby papírok és kiegészítők. Kínálatunk nemcsak az itthoni felhasználók részére, de a jövőben még külföldön is igényelt nélkülözhetetlen minőségű termékeket tartalmazza.

neoart.hu
Üveg és akril - Pentacolor nagykereskedés
Üveg és akril - Pentacolor nagykereskedés
http://www.pentacolor.hu/

Üveg és akril - ragasztószalag, akrilfesték, decoupage - Pentacolor nagykereskedés

www.pentacolor.hu
Díszüvegezés, tiffany ajándéktárgyak
Díszüvegezés, tiffany ajándéktárgyak
http://www.diszuvegezes.hu/

Bútorok, nyílászárók díszüvegezése, hangulatos tiffany lámpák, ajándéktárgyak készítése.

www.diszuvegezes.hu
Tiffany lámpák gyűjteménye
Tiffany lámpák gyűjteménye
http://tiffanylampa.info/

Számtalan csodálatos Tiffany lámpát, Tiffany lámpa sablont találhatnak az érdeklődők az oldalon.

tiffanylampa.info
Festészet - festőművészek
Festészet - festőművészek
http://festeszet.wyw.hu

WYW tematikus linkgyűjtemény festészet témakörben, az alábbi főkategóriákban: [Aktfestészet] [Aukció, műkereskedés] [Állatfestmények] [Barlangfestmények] [Barokk festészet] [Cikkek, publikációk] [Falfestészet] [Fantasy festészet] [Festmények] [Festőiskolák] [Freskó] [Galériák külföldön] [Galériák Magyarországon] [Gótikus festészet] [Híres külföldi festők] [Híres magyar festők] [Ikonfestészet] [Impresszionizmus - Festészet] [Japáni festészet] [Képtárak külföldön] [Képtárak Magyarországon] [Klasszicizmus - Festészet] [Kortárs külföldi festőművészek] [Kortárs magyar festőművészek] [Kubizmus] [Olajfestészet] [Portréfestészet] [Posztimpresszionizmus] [Reneszánsz festészet] [Rokokó festészet] [Szájjal és lábbal festők] [Szürrealizmus] [Tájképfestészet] ...

festeszet.wyw.hu
Airbrush festés
Airbrush festés
http://airbrush.wyw.hu/

Airbrush festés technikájával foglalkozó tematikus katalógus, mely bemutatja a magyar és külföldi airbrush-al foglalkozó weboldalakat.

airbrush.wyw.hu
Kreatív vagyok magazin
Kreatív vagyok magazin
http://www.kreativvagyok.hu

Kreatív vagyok - ötletek kicsiknek nagyoknak, kezdőknek és profiknak az üvegfestéstől a kreatív hulladék újrahasznosításig!

www.kreativvagyok.hu
Kreatív vagyok fórum
Kreatív vagyok fórum
http://www.kreativvagyok.hu/forum

Alkotni öröm! Légy kreatív! Fedezd fel önmagad! Kreatív vagyok fórum, ötletek kicsiknek nagyoknak, kezdőknek és profiknak az üvegfestéstől egészen a kreatív hulladék újrahasznosításig!

www.kreativvagyok.hu
Matricafestés bemutatása lépésről lépésre
Matricafestés bemutatása lépésről lépésre
http://www.kreativvagyok.hu/matricafestes

Kreatív vagyok - ötletek kicsiknek nagyoknak, kezdőknek és profiknak a matricafestéstől egészen a kreatív hulladék újrahasznosításig!

www.kreativvagyok.hu
Ötletek üvegfestéshez lépésről lépésre
Ötletek üvegfestéshez lépésről lépésre
http://www.kreativvagyok.hu/uvegfestes

Kreatív vagyok - ötletek kicsiknek nagyoknak, kezdőknek és profiknak az üvegfestéstől a kreatív hulladék újrahasznosításig!

www.kreativvagyok.hu
Üvegfestés játék
Üvegfestés játék
http://www.kreativkid.hu/catalog/uvegfestes-p-178.html

Az ecset most igazi fényvarázst hoz létre a felületen, amely majd egy igazi festett üvegre emlékeztet. E remekmű legjobb helye talán az ablakban van, ahol átjárhatják a nap sugarai.

www.kreativkid.hu
Apró ötletek - apró örömök
Apró ötletek - apró örömök
http://www.hobbizas.hu/

Online üzletünkben üvegfestékek, üvegmatrica festékek, üvegtárgyak és fóliák kaphatók házhozszállítással.

www.hobbizas.hu
Árukereső - díszítő kellékek vásárlása
Árukereső - díszítő kellékek vásárlása
http://www.arukereso.hu/diszito-kellek-c3868/

Webshopok kínálata egy helyen. Találja meg az Ön számára legmegfelelőbb terméket a legjobb áron!

www.arukereso.hu
Kifestő.eu - Minták, sablonok
Kifestő.eu - Minták, sablonok
http://www.kifesto.eu/

Kifestő.eu - Flash és nyomtatható kifestők. Ez utóbbiak üvegmatrica készítésénél jelenthet nagy segítséget. A minták az oldalról szabadon letölthetőek, felhasználhatóak.

www.kifesto.eu
David art - Rajziskola
David art - Rajziskola
http://www.david-art.hu/

Rajzoktatás a David art-tól a gyermekének, hogy fejleszthesse a kézügyességét és a kreativitását.

www.david-art.hu
Mimcsi alkotásai
Mimcsi alkotásai
http://uvegfestes.emili.fotoalbum.hu/

Egyedi kézzel készített képek, órák, használati tárgyak, amelyekkel hangulatosabb és még otthonosabb lehet otthona.

uvegfestes.emili.fotoalbum.hu
Üvegfestés és decoupage
Üvegfestés és decoupage
http://www.uvegfestes.emili.fotoalbum.hu/

Kb. 2 éve foglalkozom festéssel.Kezdetben a hagyományos üvegfestéssel kezdtem,8-10 hónapja azonban áttértem a kontúrnélküli festésre akryllal.Továbbá szívesen foglakozom még decoupage techinkával is.Remélem munkáim sok örömet okoznak a látogatóknak.

www.uvegfestes.emili.fotoalbum.hu
Díszüvegkészítés
Díszüvegkészítés
http://www.diszuvegkeszites.hu/

Egyedi kézzel készült díszüvegek ajtóba, ablakba, szekrénybe... Azoknak akik kerülik az egyhangúságot és a tömeggyártás termékeit! Keresse fel honlapomat: http://www.diszuvegkeszites.hu Ha felkeltettem az érdeklődését hívjon fel a 06-30/691-4987-es telefonszámon vagy keressen fel személyesen Jászalsószentgyörgyön a Rákóczi út 24 alatt. Nem fog csalódni !

www.diszuvegkeszites.hu
Airbrush technika dekorációhoz
Airbrush technika dekorációhoz
http://www.paplaszlo.com/airbrush.html

Az oldalamon Airbrush festékszórópisztolyokat, és kompresszorokat kínálunk. A termékek megrendelhetőek postai utánvéttel, és átvehetőek személyesen tesztelést követően.

www.paplaszlo.com
Üvegmatrica kreatív
Üvegmatrica kreatív
http://gportal.hu/portal/uvegmatrica/

Üvegmatrica és üvegfestés minták.

gportal.hu
Oldal leírása
uvegfestes.wyw.hu: Üvegfestés katalógus: Üvegfestéssel foglalkozó honlapok gyűjteménye. Üvegfestés sablonok, minták, kiállítások és tanfolyamok. Matrica-üvegfestés, ólomüvegezés és üvegmozaik.
Gyűjteményünkben 147 válogatott üvegfestés témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 147 | Várakozó linkek: 1 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 197798